Φλώρου Βούλα & Μαρίνος Σπύρος

Αποτελεί πάντα ευχάριστη έκπληξη για εμάς, να μπαίνουμε σε ένα χώρο και εκεί να συναντάμε τον επαγγελματισμό να συμπορεύεται με το όνειρο! Κατά τη συνεργασία μας με εσάς και την ομάδα σας, ιδιαίτερα με εντυπωσίασε η υπευθυνότητά σας και η αγάπη σας για το συνάνθρωπο. Διαθέτετε Όραμα, Μεγάλα Όνειρα και παράλληλα εργατικότητα. Οι δράσεις σας είναι εστιασμένες στους στόχους και την αποτελεμσατικότητα.

Αποτελεί δέσμευση για κάθε μέλςο της ομάδας σας η συνεχής εκπαίδευση για την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων. Η δημιουργηκότητα και η ικανότητά σας να μετασχηματίζετε τις νέες ιδέες σε πράξη και να τις θέτετε στην υπηρεσία των πελατών σας αποτελούν δύο ακόμη χαρακτηριστικά, που κάνουν ξεχωριστή την ομάδα σας.

Νιώθουμε ευγνώμονες που μας επιλέξατε και συμπορευτήκαμε σε αγαπημένες για εμάς εκπαιδευτικές διεργασίες, όπως ήταν "το μονοπάτι του ονειρευτή" και "ο δρόμος της αυτοεκτίμησης."
Μαύρος Δημήτρης

Ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΙΧΟΣ

Πριν λίγο καιρό γνώρισα μία ιδιαίτερη ομάδα επαγγελματιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, γεμάτη καλή διάθεση και ενέργεια. Με τους ιδρυτές της τον Γιώργο και το Δημήτρη Κάρο, γνωριστήκαμε πριν 2-3 χρόνια σε μία εκδήλωση που είχα διοργανώσει. Από τότε μου είχε κάνει εντύπωση η παρουσία τους και το ενδιαφέρον τους.

Εντύπωση μου έκανε η διαδικασία ‘πιστοποίησης” που ακολούθησαν μαζί μου μέχρι να αποφασίσουν να με φέρουν σε επαφή με την ομάδα τους και να μοιραστούμε μαζί τα σχέδια και τους προβληματισμούς μας. Στις μέρες που δουλέψαμε μαζί, απόλαυσα τη ζωηράδα, το χιούμορ, την ετοιμότητα και την προθυμία για δράση. Από τα μάτια αυτών των ανθρώπων ακτινοβολούσε η αισιοδοξία και η απόφαση, που νομίζω ότι θα τους πάει αρκετά μακριά.

Πιο πολύ από όλα όμως διέκρινα στις απόψεις τους, την κοινή πρόθεση, να προσφέρουν και να υπηρετήσουν τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφονται. Χαίρομαι πολύ, που βλέπω τα αποτελέσματα της κοινής μας προσπάθειας να καρπίζουν

Σας τους προτείνω, και τους εύχομαι καλό ταξίδι με δύναμη και τύχη
Ξυδοπούλου Έλενα

Καθηγήτρια Αγγλικών με ειδίκευση σε μαθησιακές δυσκολίες και αυτισμό!

Τον Μάριο τον γνώρισα περίπου 3 χρόνια πριν μέσω μιας κοινής φίλης, επίσης ασφαλισμένης. Η πρώτη μας επαφή ήταν εξαιρετική, συνεπώς δεν υπήρξε δεύτερη «αναγνωριστική». Κατατοπιστικός, πρόθυμος να ακούσει τον κάθε προβληματισμό μου, γνώστης των όσων μου έλεγε, πολύ συνεργάσιμος και το βασικότερο… φιλικότατος.

Δυστυχώς, πριν λίγο καιρό, λόγω ενός πολύ σοβαρού ζητήματος υγείας χρειάστηκε να έχουμε καθημερινή επαφή. Με απόλυτη ειλικρίνεια, θα καταθέσω πως στάθηκε δίπλα μου σαν αληθινή οικογένεια. Διαρκώς στα τηλέφωνα, πρόθυμος να μάθει όσα χρειαζόταν, εξυπηρετικότατος και πάντα, πάντα με έναν καλό λόγο. Είχα διαδοχικές νοσηλείες και πάντα με παρότρυνε να κοιτάζω τον εαυτό μου κι όχι τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα, τα οποία τα είχε αναλάβει όλα και ήμουν σίγουρη ότι ήμουν σε καλά χέρια. Ακόμη κι όταν όλα είχα τελειώσει αισίως, διακριτικά με ένα μήνυμα ενδιαφερόταν για την κατάσταση της υγείας μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιους επαγγελματίες αλλά κι ανθρώπους.

Σοβαρούς και υπεύθυνους. Με χιούμορ και σωστή κρίση στην πιο κατάλληλη στιγμή. Είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκε αυτός ο ασφαλιστής στο δρόμο μου. Σχήμα οξύμωρο αλλά εύχομαι από την μία να μου είναι «αχρείαστος» στο μέλλον αλλά από την άλλη η θετική του στάση σε όλα είναι κάτι που είχα και θα έχω ανάγκη ως άνθρωπος και μόνο! Μάριε, συνέχισε να προσφέρεις! Τα έχουμε πει, ότι ο προορισμός του κάθε ανθρώπου δεν αλλάζει. Κι εσύ έχεις προοριστεί στο να δίνεις! Σε ευχαριστώ από καρδιάς!
Γεώργιος Θ. Πιερράκος

Επιθ. Πωλήσεων Friesland Campina Hellas

Αγαπητοί συνεργάτες, Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ασφαλίστριά μου Κα ΟΡΙΕΤΑ Μαρία (η οποία υπάγεται στην υποδιεύθυνση του Κου Κάρου Γεωργίου) για την υλική και ηθική συμπαράστασή τους στα εκάστοτε προβλήματα υγείας που μου έτυχαν όλα αυτά τα χρόνια. Η αντιμετώπιση από την Κα Οριέτα Μ. υπήρξε εξόχως υποδειγματική για τους επαγγελματίες του χώρου και παράδειγμα προς μίμηση για τις διαπροσωπικές σχέσεις που θα πρέπει να αναπτύσσονται ανάμεσα στους ανθρώπους.

Ο χαρακτήρας, η συνέπεια και η εν γένει παρουσία της είναι ένας φάρος στην εποχή μας που χαρακτηρίζεται από την ανθρώπινη αλλοτρίωση, την κοινωνική ισοπέδωση και τον απρόσωπο και στυγνό επαγγελματισμό. Εύχομαι τα καλλίτερα και κλείνω παραβάλλοντας πως αν ο πλούτος μιας εταιρείας είναι οι τα στελέχη της, τότε τα πλούτη της δικής σας εταιρείας είναι αμύθητα. Μετά Τιμής
Αριστείδης Παναγιωτόπουλος

Δικηγόρος

Είμαι Πελάτης της εταιρίας Γενικών Ασφαλίσεων με την διακριτική επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ Α.Ε.Γ.Α» επί είκοσι πέντε σχεδόν έτη. Περίπου προ δέκα ετών άρχισε η συνεργασία μου με τη ασφαλίστρια της άνω εταιρείας κα. Μαρία Οριέτα και ειλικρινά είμαι ενθουσιασμένος από την επαγγελματικότητά της, την ευσυνειδησία της και την σχεδόν μοναδική ικανότητα της να ενσυναισθάνεται το πρόβλημα σου και να το πλαισιώνει με την καλύτερη δυνατή λύση χωρίς περιττές συζητήσεις ή άσκοπες εμπλοκές με δυσνόητους και κρυφούς όρους, χωρίς ουδεμία ωφέλεια για τον ασφαλισμένο. Η συγκεκριμένη ασφαλίστρια ήταν ο κύριος λόγος που δεν διέκοψα το πρόγραμμα ασφάλισης μου στην άνω εταιρεία και που εν τέλει μου αποδείχθηκε πολύτιμο αφού καλύφθηκα 100% όταν παρουσιάστηκε σοβαρότατη ανάγκη. Συστήνω την συνεργασία με την κα. Μαρία Οριέτα σε κάθε άνθρωπο ο οποίος δύναται να αντιληφθεί την επιστολή μου.
Μαριάννα Σ. Ποτσίδη

Επιστημονική Συνεργάτης Τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με αρκετούς Συμβούλους Ασφαλίσεων. Ξεχωρίζω με διαφορά την κ. Μαρία Δημοπούλου, καθώς από την αρχή της συνεργασίας μας διακρίνω σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο αρετές όπως η επαγγελματική κατάρτιση, η προθυμία, η ευγένεια και προσήλωση στην βέλτιστη κάλυψη των Ασφαλιστικών μου αναγκών, ώστε να θεωρώ υποχρέωσή μου την κοινοποίησή τους. Εύχομαι Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλη την Ομάδα Σας.
Capt. Yiannis Kapageridis

Safety Superintendent/ Auditor Quality Assurance Dept. TMS Tankers LTD

Καλησπέρα σας, Είμαι στην ευχάριστη θέση με την παρούσα να σας επικοινωνήσω τις εντυπώσεις μου σχετικά με την συνεργάτιδα σας κ. Ελευθερία Κάρου την οποία είχα την ευχαρίστηση να εισάγει τόσο εμένα όσο και την οικογένεια μου στην ασφαλιστική ομπρέλα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Θεωρώ την εν γένει προσέγγιση της επαγγελματικά υποδειγματική. Οι κοινωνικές δεξιότητες και η επικοινωνιακή της συμπεριφορά είναι εξαιρετικές, ο λόγος της ξεκάθαρος και πρωτίστως με ανθρωποκεντρική νοοτροπία η οποία σε κερδίζει. Η υποδειγματική συμπεριφορά της κυρίας Κάρου και η εργατικότητα που επέδειξε κατά τον σχολαστικό σχεδιασμό των ασφαλίσεων της οικογένειας μου, προάγει τον τομέα στον οποίο εργάζεται. Αποτελεί μια επαγγελματία στον ασφαλιστικό χώρο με ειλικρινές ενδιαφέρον για τους πελάτες της και ασύγκριτη αγάπη για την εργασία της στην οποία αφιερώνει το μεγαλύτερο μερίδιο του χρόνου της.
Κυριακάκος Δημήτριος

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Ο Γιώργος Κάρος είναι ο ασφαλιστής της οικογένειας μας πάνω από είκοσι χρόνια. Στην διάρκεια αυτής της περιόδου ο ασφαλιστής μας στάθηκε δίπλα μας σαν φίλος υποδεικνύοντας πάντα τις καλλίτερες λύσεις σε όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσαμε.

Προνοητικός, πρότεινε λύσεις πολλές φορές πριν παρουσιαστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Είναι συνεπής, πάντα παρών, και ένα πραγματικό asset και για μας και πιστεύω και για την εταιρεία που συνεργάζεται.
Μπότουλας Κωνσταντίνος

Δικηγόρος

Με το μήνυμα αυτό επιιθυμώ να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου προς την εταιρία σας , αλλά και εσάς προσωπικά για την πολύπλευρη και αμέριστη στήριξη , που μου παρείχατε κατά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου. Όπως γνωρίζετε την 1η Οκτωμβρίου 2012 υποβλήθηκα στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν σε ιδιαίτερα βαριά νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση αγγειοβλαστώματος στην αριστερή παρεγκεφαλίτιδα.

Τα ποσά που απαιτήθηκαν ήταν 35.255 ευρώ , εξαιτίας της σοβαρότητας της επέμβασης, αλλά και του χρόνου νοσηλείας μίας εβδομάδας που τελικώς απαιτήθηκε. Παρά το γεγονός πως το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου ήταν σχετικά πρόσφατο (1 έτους), βρήκα από εσάς άμεση και υπεύθυνη υποστήριξη από την πρώτη στιγμή , που διαπιστώθηκε το πρόβλημά μου, ενώ η εταιρεία κάλυψε χωρίς καθυστέρηση τα ποσά που αντιστοιχούσαν στη χειρουργική επέμβαση και στη νοσηλεία μου.

Γενικότερα, διαπίστωσα την άμεση ανταπόκρισή σας σε όλα τα ζητήματα που προέκυψαν από τη διαπίστωση του προβήματος έως την εισαγωγή μου στο νοσοκομείο και το πέρας της νοσηλείας μου. Όπως είναι επόμενο, το γεγονός αυτό συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχή έκβαση της περιπέτειάς μου, αλλά και στις άρτιες συνθήκες της νοσηλείας μου. Για το λόγω αυτόν, επιθυμώ να εκφράσω ξανά την ευγνωμοσύνη μου προς την εταιρεία σας και εσάς προσωπικά, να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που μου παρείχατε και να σας ευχηθώ με τη σειρά μου κάθε προσωπική και επαγγελματική ευτυχία.
Σπύρος Κομητόπουλος και Λαμπρινής Τζανέτου

Δικηγόροι

Αγαπητοί Γιώργο & Δημήτρη, Με την παρούσα θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που έχετε επιδείξει όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας

Είστε πάντοτε δίπλα μας οποτεδήποτεσαε έχουμε χρειαστεί΄.

Η συνδρομή σας είναι πάντοτε άμεση, ουσιαστική και αποτελεσματική, γεγονός που καθιστά την ομάδα σας ξεχωριστή.

Συνεχίστε έτσι!