Νίκη Αθανασοπούλου

Νίκη Αθανασοπούλου

Νίκη Αθανασοπούλου

Η Νίκη Αθανασοπούλου γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας τον Ιούνιο του 1994. Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου το 2016 και συνέχισε την εκπαιδευτική διαδρομή σε τομείς με επίκεντρο την κοινωνία αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο . Κατέχει Δίπλωμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή Παιδιών και Εφήβων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Έχει παρακολουθήσει αρκετά εκπαιδευτικά προγράμματα ψυχολογίας.

Το 2018 έγινε μέλος της επαγγελματικής μας οικογένειας . Ο χώρος της ιδιωτικής ασφάλισης της έδωσε την δυνατότητα να βρίσκεται σε διαρκή και άμεση επαφή με τους ανθρώπους, τους προβληματισμούς που αντιμετωπίζουν καθημερινά αλλά και την ευκαιρία να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο μέσω της δουλειάς της.

Όλα τα επαγγέλματα έχουν έναν λόγο ύπαρξης και ένα έργο να ικανοποιήσουν… Της ιδιωτικής ασφάλισης είναι.. η Υγειά , η Ηρεμία , η Ποιότητα. Προσωπικός και κύριος στόχος της είναι η εξασφάλιση των αγαθών αυτών καθώς και η δημιουργία άρρηκτων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που συνεργάζεται.