Μαρία Οριέτα

Μαρία Οριέτα

Μαρία Οριέτα

H Μαρία Οριέτα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ώριμη και υπεύθυνη στο μονογονεϊκό της ρόλο, μεγαλώνει την κόρη της Θεοδοσία που σήμερα σπουδάζει στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Αποφοίτησε από το 1ο Επαγγελματικό Λύκεια Αθηνών με Πτυχίο του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης και Αρχές Λογιστικής, όπως και εργάστηκε για επτά συναπτά έτη σε εταιρεία ως Γραμματική υποστήριξη και Οργάνωση Γραφείου.

Την κέρδισε ο χώρος των Ιδιωτικών Ασφαλειών, ξεκινώντας από μικρές Ασφαλιστικές Εταιρείες στον κλάδο του αυτοκινήτου, επιλέγοντας τέλος, τον Μάρτιο του 2007 την επαγγελματική οικογένεια του Γιώργου Κάρου, όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα.

Έχει λάβει διακρίσεις, τόσο για τα παραγωγικά της αποτελέσματα, όσο και για την υψηλή διατηρησιμότητα των συμβολαίων της. Μιλάει Αγγλικά, έχει καλή γνώση Η/Υ και κάνει χρήση στα Social Media. Είναι επικοινωνιακή, αναλυτική, δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες και έχει πάντα καλή διάθεση.

Μέσα από διαρκεί ενημέρωση, ενασχόληση και εκπαίδευση, στοχεύει σε ειλικρινείς και μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις, ώστε οι άνθρωποι που συνεργάζεται να νοιώθουν ασφαλείς και να μπορούν να εξελιχθούν απαλλαγμένοι από το άγχος μιας πιθανής απώλειας, όποια κι αν είναι αυτή.