Μαργαρίτα Μερκούρη

Μαργαρίτα Μερκούρη

Μαργαρίτα Μερκούρη

Η Μαργαρίτα Μερκούρη γεννήθηκε το 1989, σπούδασε Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση στο Α.Κ.Τ.Ο. art and design college. Έχει στην κατοχή της το First certificate in English (Lower) του Cambridge. Ασχολήθηκε με της πωλήσεις παράλληλα με τις σπουδές της και πέρασε από τον κλάδο του τουρισμού για τέσσερα έτη.

Η αγάπη της για επικοινωνία με ανθρώπους και η θέλησή της για προσφορά την οδήγησαν στον ασφαλιστικό χώρο το 2017 στην Υποδιεύθυνση του Γ. Κάρου της LifeTime insurance. Μέσα από τον χώρο συνειδητοποίησε πόσο σημαντικό και μοναδικό είναι το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου.

Έχει την δυνατότητα να προσφέρει στους συνανθρώπους της λύσεις που εξασφαλίζουν τους ίδιους, τις οικογένειές τους και την ποιότητα ζωής τους. Όπως λέει η ίδια « είναι ευθύνη όλων μας να μην αφήσουμε εκτεθειμένο κανέναν συνάνθρωπος μας».

Πιστοποιημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και οι συνεχείς εκπαιδεύσεις που δέχεται από την Υποδιεύθυνση στην οποία ανήκει αλλά και από την Εθνική Ασφαλιστική για όλους τους κλάδους της ασφάλισης την καθιστούν αντάξια των απαιτήσεων των πελατών της καθώς είναι πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.