Γεώργιος Κάρος

Γεώργιος Κάρος

Γεώργιος Κάρος

Assistant Manager

Ο Γεώργιος Κάρος, Assistant Manager , γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 1979. Είναι πατέρας δίδυμων κοριτσιών . Απόφοιτος Πανεπιστήμιου Πειραιά – Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων γύρω από το μάνατζμεντ, τις πωλήσεις, την ψυχολογία και τελευταία τα MSS, FMDP, FMS & PMW της Limra και έχει αποκτήσει τον Διεθνούς αναγνωρισμένο τίτλο: C.I.A.M (Chartered Insurance Agency Manager).

Στον ασφαλιστικό κλάδο μπήκε τον Μάρτιο του 2000 σε ηλικία 20 ετών ως ασφαλιστικός σύμβουλος . To 2007 προήχθη σε Διευθυντή Ομάδας Πωλήσεων και το 2016 με την δημιουργία της νέας ομάδας του Δημήτρη Κάρου προήχθη σε Αναπληρωτή Διευθυντή Γραφείου.

H Διεύθυνση έχει συνεχώς ανοδική πορεία. Αποτέλεσμα της σωστής εκπαίδευσης, εργατικότητας, ομαδικής προσπάθειας, πειθαρχίας, ταπεινότητας, σωστής εξυπηρέτησης και εξασφάλισης των αναγκών του πελάτη.

Αντιμετωπίζει το σήμερα ως ευκαιρία. Στόχος του είναι η δημιουργία γραφείου πωλήσεων με μανατζερς που να έχουν στόχο τα δικά τους γραφεία και ασφαλιστικούς συμβούλους με διαχρονικότητα, αντάξιους της εμπιστοσύνης του πελάτη, του κύρους της Εταιρείας, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την ιεραρχία και Πρότυπα για όλους. Αποτέλεσμα όλων η αύξηση της ασφαλιστικής συνείδησης του συνάνθρωπου μας για ένα κόσμο ασφαλέστερο για όλους!