Δημήτρης Κάρος

Δημήτρης Κάρος

Unit Manager

Ο Δημήτρης Κάρος Unit Manager, γεννήθηκε Μάρτη του 1983. Απόφοιτος Τμήματος Ναυπηγών Μηχανικών ΤΕ Τ.Ε.Ι Αθηνάς. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πωλήσεων, ψυχολογίας, μάνατζμεντ, το LIMRA Crossroads και το πιο πρόσφατο το Triple Certificate in Coaching από το κολλέγιο ανθρωπιστικών σπουδών ICPS.

Στον ασφαλιστικό κλάδο μπήκε τον Οκτώβριο του 2008. Το 2009 κατέκτησε την 2η θέση στον κλάδο ζωής στους νέους ασφαλιστικούς συμβούλους στην Εταιρία.

Από τα πρώτα βήματα στο επάγγελμα η εργατικότητα, η Θετική σκέψη ,η ειλικρίνεια και η πιστή στον θεσμό τον βοήθησαν να πορευτεί με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και να διακριθεί στην βαθμίδα του κορυφαίου Ασφαλιστικού Συμβούλου ( από την 1 η χρονιά στο επάγγελμα ), να πετύχει πολλά ταξίδια της εταιρίας και όλα τα ταξίδια της Επιθεώρησης μέχρι σήμερα.

Το 2016 προήχθη σε Διευθυντή Ομάδας Πωλήσεων. Στόχος του η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας η όποια να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια τόσο στην στην Εταιρία όσο και στην αγορά.

Μέσα από την συνεχή εκπαίδευση, ομαδικότητα, υποστήριξη και κοινό όραμα των συνεργατών να πετύχουν τους προσωπικούς στόχους τους και να εξελιχθούν στην ιεραρχία της εταιρίας.