Χρήστος Βασιλάκος

Χρήστος Βασιλάκος

Χρήστος Βασιλάκος

O Χρήστος Βασιλάκος γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1983 στον Βόλο, Απόφοιτος 4ου Γενικού λυκείου Βόλου, Απόφοιτος ΑΤΕΙ Δράμας του τμήματος Δασοπονίας και διαχείρισης φυσικών πόρων, Πτυχιούχος Αγγλικών Lower, Πτυχίο AutoCAD.

Από το 1998 είχε την πρώτη του εμπειρία ως ελεύθερος επαγγελματίας μιας και εργαζόταν ως πωλητής στην οικογενειακή επιχείρηση υαλικών που διατηρούσαν οι γονείς του στον Βόλο.

Από τον Ιανουάριο του 2008 και για τα επόμενα 7 έτη ,ασχολήθηκε με τον ιδιωτικό κλάδο μιας και εργάστηκε στην εταιρία ΕΛΛΑΚΤΩΡ βρίσκοντας εκεί την υλοποίηση των όσων γνώριζε μετά τις σπουδές του και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας , του τμήματος σχεδιασμού και ανάπτυξης.

Το 2015 έκανε μια στροφή στην καριέρα του, όπου και ανακάλυψε άλλη μια πλευρά του εαυτού του (που ενδεχομένως είχε ξεχάσει … ) εκείνη της προσφοράς στον άνθρωπο καθώς βρέθηκε με τους κατάλληλους ανθρώπους της ιδιωτικής ασφάλισης και συνειδητοποίησε πως η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο , ήταν το όχημα για να συνεχίσει να σχεδιάζει την εξέλιξη του ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.

Στόχος του είναι : Μέσα από την πορεία του ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής της Εθνικής, να μειώσει το άγχος των ανθρώπων που συνεργάζεται, στην εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια όλων των κλάδων και να συνεχίσει να ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ …