Ελευθερία Κάρου

Ελευθερία Κάρου

H Ελευθερία Κάρου γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Αρχειονομία, Βιβλιοθηκονομία και Συστήματα Πληροφόρησης - όπου αποφοίτησε με Άριστα. Το 2009 ξεκίνησε η σχέση της με την Εθνική Ασφαλιστική όπου εργάστηκε αρχικά ως Εκπρόσωπος Πωλήσεων στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ και μετά από μια επιτυχημένη πορεία το 2013 ως Personal Assistant του Διευθυντή Πωλήσεων στα Κεντρικά της Εθνικής Ασφαλιστικής όπου και αποκόμισε μεγάλη εμπειρία από την εκτέλεση των καθηκόντων της σε μια τόσο υπεύθυνη θέση. Η εμπειρία αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι προερχόταν από οικογένεια Ασφαλιστών, με δύο αδέρφια που διέπρεπαν στην Ασφαλιστική Αγορά, την οδήγησε στην απόφαση να ακολουθήσει το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Έτσι, το 2016 που έλαβε την Πιστοποίηση Α από την Τράπεζα της Ελλάδος ξεκίνησε την πορεία της ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στο ίδιο Ασφαλιστικό Γραφείο όπου εργάζονταν τα αδέρφια της από τους οποίους έλαβε καθοδήγηση και υποστήριξη για τα πρώτα της βήματα στον Ασφαλιστικό Χώρο. Το 2017 Βραβεύτηκε ως 1η Νέα Ασφαλιστικός Σύμβουλος στο υποκατάστημα και ως 7η Νέα Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην εταιρία . Από τότε έως σήμερα ακολουθεί ανοδική πορεία με στόχο να βρίσκεται σύντομα στη διάκριση του κορυφαίου ασφαλιστικού συμβούλου.

Το 2018 έλαβε την Πιστοποίηση “PDS 101–103” της LIMRA με εξειδίκευση στις Ασφαλίσεις Ζωής και στην Διαχείριση των Εργασιών του Ασφαλιστικού Συμβούλου. Το 2019 παρακολούθησε στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών - Ε.Ι.Α.Σ το πρόγραμμα σπουδών με θέμα Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων όπου έλαβε την Πιστοποίηση SQF 3 European Insurance Intermediary της EFICERT.

Είναι υπερήφανη για την δουλειά της και την θεωρεί λειτούργημα. Με τους ανθρώπους που συνεργάζεται δημιουργεί σχέσεις που βασίζονται πάνω στις αρχές της Αξιοπιστίας, της Εχεμύθειας, της Ειλικρίνειας, της Εμπιστοσύνης και της άμεσης ανταπόκρισης στις Ασφαλιστικές Ανάγκες των Πελατών της.

Μότο της είναι: “Στόχος μου είναι να γίνομαι κάθε ημέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας”.

Στόχος της είναι να αυξήσει την Ασφαλιστική Συνείδηση των ανθρώπων με τους οποίους έρχεται σε επαφή και να παρέχει στους Πελάτες της μέσα από ποιοτική δουλειά τις καλύτερες δυνατές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες πάντα με γνώμονα το όφελος του ανθρώπου με τον οποίον συνεργάζεται.