Το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου προσφέρει σημαντικό πεδίο εξέλιξης και επαγγελματικής αποκατάστασης.

Στη σημερινή εποχή με τη μείωση των παροχών της κοινωνικής ασφάλισης, τόσο στον τομέα της περίθαλψης όσο και στον τομέα της σύνταξης , η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να συμπληρώσει το κοινωνικό ταμείο. Η LifeTime Insurance, προσφέρει τις προϋποθέσεις για μια καριέρα στο χώρο των πωλήσεων ως ασφαλιστικός σύμβουλος και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για την εξέλιξη και το χτίσιμο μιας επιτυχημένης καριέρας.

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας. για τα μέλη της ομάδας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Καριέρα Ασφαλιστικού Συμβύλου Η πραγματική αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης, τόσο σε κοινωνικό και οικονομικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο είναι ανεκτίμητη. Η Ιδιωτική Ασφάλιση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο απορρόφησης των οικονομικών συνεπειών που έχει η επέλευση κινδύνων τόσο κατά των περιουσιών όσο και κατά της ζωής και υγείας των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό η Ιδιωτική Ασφάλιση αποτελεί ανάγκη και θα πρέπει αδιαμφισβήτητα να συμπεριληφθεί στον οικογενειακό προϋπολογισμό για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού επιπέδου διαβίωσης.

Στο κοινωνικό αυτό περιβάλλον, ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου καθίσταται καθοριστικός. Δρώντας άμεσα και δυναμικά, έχει την ευκαιρία να διεισδύσει στην Αγορά και να αναδείξει την αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην ελληνική κοινωνία και να καθοδηγήσει τους ενδιαφερόμενους προς τη σωστή κατεύθυνση, δηλαδή, προς την Ιδιωτική Ασφάλιση. Θα πρέπει να βοηθήσει τους υποψήφιους πελάτες του να κατανοήσουν τις ανάγκες τους, να τις ιεραρχήσουν και σύμφωνα με την οικονομική τους δυνατότητα, να προτείνει την καλύτερη λύση στα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Το έδαφος είναι πρόσφορο και οι προοπτικές ευοίωνες προκειμένου ο Ασφαλιστικός πράκτορας να αναπτύξει υγιές και ποιοτικό χαρτοφυλάκιο, που θα τον οδηγήσει σε κερδοφορία και επαγγελματική εξέλιξη στο χώρο του.

Η καριέρα και ο δρόμος του Ασφαλιστικού Συμβούλου προς την επιτυχία και την επαγγελματική εξέλιξη ξεκινά με μια συνειδητοποιημένη απόφαση. Απόφαση ότι θέλει να αφοσιωθεί στο επάγγελμα που επέλεξε και να προσπαθήσει με σκληρή δουλειά να αναδειχθεί μέσα από αυτό. Πρέπει να γνωρίσει το επάγγελμά του, να το αξιολογήσει και να πιστέψει ότι αξίζει να τα καταφέρει, αξίζει να λέγεται Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Ο νέος συνεργάτης που θα ενταχθεί στην οικογένεια της LifeTime μετά την πιστοποίησή του μέσα από την εξεταστική διαδικασία της Τράπεζας της Ελλάδος, θα ξεκινήσει αρχικά με την Εκπαίδευσή του από ανώτερα στελέχη.

Ο μάνατζερ και μέντορας του, σε συνδυασμό́ με τη συνεχόμενη και πλήρη εκπαίδευση που λαμβάνει, θα τον μυήσει στην τέχνη των πωλήσεων και της σωστής επικοινωνίας. Θα είναι πάντα δίπλα στον Ασφαλιστή, θα τον συμβουλεύει, θα τον βοηθά και θα τον καθοδηγεί από τα πρώτα του βήματα έως την επαγγελματική ολοκλήρωση του στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Με τις γνώσεις και τις κατευθύνσεις που έχει λάβει, κλείνει τα πρώτα ραντεβού με τους υποψήφιους πελάτες του και ‘’κλείνει’’ τα πρώτα του συμβόλαια. Τελικά ήταν πιο εύκολο απ’ότι φάνταζε αρχικά. Αργότερα θα κληθεί να αξιοποιήσει τις υπόλοιπες γνώσεις του, για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών του, όταν τον χρειάζονται.

Οι ασφαλισμένοι του, ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του, θα του συστήσουν ενδιαφερόμενους πελάτες και βήμα–βήμα θα αρχίσει να διαμορφώνει το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο. Έτσι μια επιτυχημένη πορεία ξεκινά κι αρχίζουν να έρχονται τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα για μια λαμπρή καριέρα στο χώρο των Ασφαλειών

Απαραίτητες Δεξιότητες

 • Ήθος
 • Σοβαρότητα & Συνέπεια
 • Υπευθυνότητα
 • Ευσυνειδησία
 • Επικοινωνιακή ευχέρεια & ικανότητα πειθούς
 • Ενδιαφέρον για τον άνθρωπο
 • Κοινωνικότητα
 • Εργατικότητα
 • Δυναμικότητα
 • Επιμονή & Αυτοπειθαρχία
 • Οργάνωση
 • Ομαδικότητα
 • Εμπιστευτικότητα
 • Θέληση για γνώση