Συγκινητικό: Μητέρα 101 χρονών φροντίζει τον γιο της με ειδικές ανάγκες!

Το γύρο του twitter κάνει η παραπάνω φωτογραφία με την ιστορία της μητέρας που φρόντιζε τον ανάπηρο γιο της έφυγε από τη ζωή στα 101 της χρόνια. Πρόκειται για την Mohd Sufian A Rahman.

Μάνα και γιος ήταν από τη Μαλαισία ενώ η μητέρα φρόντιζε το γιο της, Abdul Rahman Saud για 63 χρόνια από την πρώτη στιγμή της γέννησής του.

Μητέρα 101 χρονών φροντίζει τον γιο της με ειδικές ανάγκες 2

Μητέρα 101 χρονών φροντίζει τον γιο της με ειδικές ανάγκες 3

Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, Meliah τροφοδοτείται απαλά Abdul ένα γεύμα της τηγανητό ρύζι πριν αποσυρθείτε στο υπνοδωμάτιο της μετά από μια κουραστική κουραστική μέρα. Με Abdul της από την πλευρά της, παρασύρει μακριά στον ύπνο και δεν ξύπνησε και πάλι. Πέθανε από φυσικά αίτια κατά τη διάρκεια της νύχτας και ανακαλύφθηκε από έναν συγγενή που έζησε δίπλα σε αυτήν.

Παρά το γεγονός ότι Αμπντούλ είναι ψυχικά και σωματικά αμφισβητηθεί, ήταν σε θέση να επεξεργαστεί ότι συνέβη και έχει αποσυρθεί από τότε. Τώρα εκτεταμένη οικογένεια Meliah του νοιάζεται για Αμπντούλ. Παρά το γεγονός ότι Meliah έχει φύγει, πνεύμα αγάπης της ζει στην οικογένεια και στέκεται ως ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλους μας.

Πηγή: official

loading...