Δύο έφηβοι χασκογελάνε με το ετοιμόρροπο σπίτι ενός 75χρονου. Ο γείτονας που τους ακούει όμως κάνει κάτι το απίστευτο.

Όταν ο επιθεωρητής Josh Cyganik της Union Pacific, άκουσε κάποιους έφηβους να χασκογελάνε από το σπίτι ενός 75χρονου, του Leonard Bullock, τότε αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Στις 15 Ιουλίου ο Josh δημοσίευσε αυτό το μήνυμα στο Facebook ζητώντας βοήθεια:

“Φίλοι μου! Πριν από μερικές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της εργασίας μου, άκουσα 2 νεαρά αγόρια να μιλούν από το σπίτι αυτού του ηλικιωμένου. Εκείνος κάθεται στη βεράντα όλη ημέρα. Ήταν από την πλευρά του δρόμου και τους άκουσα από εκεί που ήμουν. Μιλούσαν δυνατά κι έτσι τους άκουσα να λένε «δείτε αυτό το σπίτι, το μόνο που χρειάζεται είναι κάψιμο»! Κοίταξα τον ηλικιωμένο άνδρα να κάθεται στη βεράντα με το κεφάλι του κατεβασμένο και μπήκα σε σκέψεις. Πήγα στον Brian Christensen, στο κατάστημα Tum Lum, και τον ρώτησα αν θα ήταν πρόθυμοι να δωρίσουν χρώμα για να βελτιώσουμε το σπίτι του, έτσι ώστε να δείχνει καλύτερο! Και συμφώνησε. Γι’ αυτό ρωτάω αν κάποιος θα ήθελε να βοηθήσει αυτό το Σάββατο, προσφέροντας εθελοντικά το χρόνο του για να βοηθήσουμε στο βάψιμο του σπιτιού αυτού του κυρίου! Σκέφτομαι στις 8:00 το πρωί αυτού του Σαββάτου απέναντι από το UPRR yard, στο Pendleton, στη Λεωφόρο Goodwin! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας.”

Η ανταπόκριση που είχε ο Josh ήταν απίστευτη. Από μια απλή ανάρτηση στο Facebook, εθελοντές εμφανίστηκαν από το Τέξας, την Ουάσιγκτον, ακόμα κι από την Καλιφόρνια.

«Μαζεύτηκαν 95 εθελοντές, και όλοι τους ήταν ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν», είπε ο Cyganik.

Αν κοιτάξετε την παρακάτω εικόνα, ο αριθμός των ανθρώπων που εμφανίστηκε είναι απίστευτος. Σχεδόν κάθε χώρος που περιβάλλει το σπίτι είχε κάποιον εθελοντή.

Με τη βοήθεια των εθελοντών, οι εξωτερικές εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού τελείωσαν γρήγορα. Εδώ είναι το τελικό αποτέλεσμα!

“Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, είμαι ήρωας. Δεν είμαι ήρωας, απλά άκουσα κάτι που με ενόχλησε,” δήλωσε ο Cyganik. “Έμαθα να σέβομαι τους μεγαλύτερους ανθρώπους, και να βοηθάω αυτούς που δεν έχουν πολλά.”

Πραγματικά, ένας όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω. Ιστορίες με ανθρώπους σαν τον Cyganik μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.

πηγή

loading...